ATTENTION

TALK PAGES ARE NO LONGER USED

To discuss article changes, please use:

THE FORUM

If you see comments on this page, they remain for archive purposes.

NEWLY ADDED COMMENTS WILL BE REMOVED

  • Hey man, this is just an FYI.

    I came across a couple images (this and this) that weren't generating thumbnails that I tried fixing with a reupload and/or a rename, and nothing worked. I finally Googled it and found w:c:community:Thread:786656 where a Wikia staffer says that images over 3500 pixels won't generate a thumbnail. I'm pretty sure this is nonsense, so I'm gonna try to figure it out.

    Can you make a shortlist of images you've uploaded that are over 3500 pixels either in width or height? Just a sampling to figure out what's going on, don't need a comprehensive list. Preferably some recent ones and some old ones (from before 2014) if you can find them.

      Loading editor
    • Thanks for the heads-up! I noticed the problem occurring across Wikia for a couple of days now. I wonder though, is it an honest error that is to be fixed, or are they simply trying to discourage content creators from taking up too much space with (in their eyes) unnecessarily large images?

      I first noticed the missing thumbnails on Character images with a blank background with this and this. Though, as with your examples, any of these may show up properly on their linked pages (see Galli Galli Sim Sim -- the Raya images still work for me there)!

      Another wiki I've found the problem to appear on is Memory Alpha, specifically on Star Trek: The Official Starships Collection (see the second image on the page, showcasing the "models re-scaled to in-universe dimensions").

      Does that help? Let me know what you can find out; like if this is gonna be a thing we'll have to deal with for now!

        Loading editor
    • Nevermind on the Raya images comment; I see that they only show up because you changed size!

        Loading editor
    • Well, I submitted the bug to Wikia, but they're not staffed on weekends so I don't think I'll get a response until tomorrow evening.

      I did reply to that thread I linked to though, and someone pointed me toward w:c:community:Thread:1431449 where it appears that they know about the issue.

      So, I'm not gonna run around trying to find them all (I wouldn't even know how to do that), but it's something I'm keeping my eye on. I'll monitor some of the known offenders and let you know what I find.

        Loading editor
    •   Loading editor
    • All appears to be fixed! Surprised at the quick turnaround, to be honest. Might have had something to do with Wookieepedia getting upset.

      Anyway, let me know if you see any existing issues. (Some pages may need a hard refresh to show up.)

        Loading editor
    • Huzzah! :)

        Loading editor
    • A FANDOM user
        Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.

Fandom may earn an affiliate commission on sales made from links on this page.

Stream the best stories.

Fandom may earn an affiliate commission on sales made from links on this page.

Get Disney+